Lid worden van ASV Eibergen, dat kan.Bent u na de aangeboden proeftrainingen, het bezoeken van onze website of een activiteit georganiseerd door ASV  enthousiast geworden voor de atletiek, schrijf u dan zo spoedig mogelijk in als lid.

​Nog geen lid, maar u twijfelt of atletiek iets voor u is.
Kom dan eens langs op een van de trainingen. U kunt zonder verdere verplichtingen 4 keer gratis mee trainen om te kijken of de sport atletiek iets voor u is.

Inschrijven is heel eenvoudig, en kan digitaal.


Klik hier om lid te worden

Mocht u nog vragen hebben omtrent het lidmaatschap van ASV, neem dan gerust contact op met onze ledenadministratie.
Ook voor wijzigingen in de lidmaatschapsvorm of een adreswijziging kunt u direct doorgeven aan onze ledenadministratie via het contactformulier op onze website.
Klik hier om te mailen met de ledenadministratie
 

Afmelden:

Mocht u om welke reden dan ook uw lidmaatschap van onze vereniging willen opzeggen, dan kan dit ook geheel digitaal.
Afmelden kan uitsluiten schriftelijk onder vermelding van uw naam, adres, geboortedatum en atletiekunie-lidnummer (zie ledenpas).
Afmelding dient in eerste instantie bij de ledenadminstratie te gebeuren en vervolgens ook bij uw trainer.

Voor afmelding geldt een opzegtermijn van 1 volle kalendermaand; vanwege de vele administratieve handelingen wordt eenmaal geïncasseerde kwartaal-contributie niet gerestitueerd.

Afmeldingen vóór een nieuw kalenderjaar moeten vóór 1 december bij de ledenadministratie binnen zijn.
Afmelden kan door via het contactformulier een email te sturen naar de ledenadministratie.
Let op, uw afmelding is pas definitief na bevestiging door de ledenadministratie.

Klik hier voor het afmeld formulier

Klik hier om te mailen met de ledenadministratie

Reglement rond contributie, incasso’s & afmeldingen:

 
KNAU Contributie en Wedstrijdlicenties
  • Vanaf 2018 worden de KNAU contributie en wedstrijdlicenties  in de week van 5 februari (week) 6 geïncasseerd.  (in 2017 gaan we in week 21 gaan incasseren. (week van 22 mei)
  • Nieuwe leden betalen bij ingang van hun lidmaatschap direct de volledige Bondscontributie en eventuele wedstrijdlicentie voor het lopende jaar.
  • Er is géén restitutie mogelijk omdat we deze bedragen rechtstreeks afdragen aan de bond.
Lidmaatschap:
Iedereen kan op elk gewenst moment lid worden; zonodig na (max) 4 ‘proeftrainingen’.
De contributie gaat vervolgens in op de 1e van de volgende maand en afhankelijk van het moment in een kwartaal wordt 1/3 – 2/3 of het gehele kwartaalbedrag geïncasseerd. Daarna wordt telkens in de eerste week van het nieuwe kwartaal geïncasseerd. (vooráf dus) Vanwege de vele administratieve  handelingen wordt eenmaal geïncasseerde kwartaalcontributie niet gerestitueerd.
De opzegtermijn blijft ongewijzigd op één maand.  (dus tot één maand voor het verstrijken van een kwartaal opzeggen houdt in dat het volgende kwartaal niet wordt geïncasseerd)
 
Contributie:
Met instemming van de ALV van 18 april 2017 wordt de contributie verhoogd met € 0,50 per persoon per maan. Deze verhoging gaat in het tweede kwartaal van 2017 in. Deze (minimale) verhoging is ter compensatie van bonds-kosten, in geval van mutaties en dergelijke. We hopen en vertrouwen op je begrip voor dit besluit.
 
Onze website maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van de bezoekers statistieken. Meer informatie over het hoe en waarom van deze Cookies is beschikbaar in onze privacyverklaring. privacyverklaring Accepteren