De afgelopen weken heeft het bestuur gesprekken gevoerd met de diverse loopgroepen. Dit is prima verlopen. Dank daarvoor.

In deze gesprekken is ook het nieuwe teamshirt van ASV gepresenteerd. Het betreft het GATO tech Tee shirt voor vrouwen en mannen. Het vrouwen shirt heeft een v-hals en de mannen een ronde hals. De kleur is rood.

Ruim 60 leden hebben inmiddels een bestelling gedaan. De prijs van het shirt is tot en met 15 april € 15,--  incl. btw en de bedrukking. Wellicht hebben een aantal leden de pas-sessies gemist en is er nog een laatste kans om te passen en een bestelling te doen tijdens de ledenvergadering op 10 april om 20.00 uur.  Tot en met maandag 15 april 20:00 uur kan er op afspraak ook nog gepast worden bij Runvision op het adres Nieuwstraat 20 in Eibergen. De bestelling kan gedaan worden via info@runvision.nl en via Eddie Grotenhuis op mobiel 06 40090050. Na 15 april zal de prijs van het shirt € 20,-- bedragen.

 

GATO Tech Tee Woman Red
 
Maat XS/34, S/36, M/38, L/40, XL/42
Adviesprijs  € 19,95,-- excl logo

ASV prijs € 15,-- incl logo
GATO Tech Tee Men Red
 
Maat XS, S, M, L, XL, XXL
Adviesprijs  € 19,95 excl logo

ASV prijs € 15,-- incl logo
ASV
eibergen
achterzijde voorzijde
Onze website maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van de bezoekers statistieken. Meer informatie over het hoe en waarom van deze Cookies is beschikbaar in onze privacyverklaring. privacyverklaring Accepteren