ASV doet mee met Hart voor de Achterhoek. Voor de jeugd willen wij atletiek clinics gaan organiseren. Dit om ze te enthousiasmeren en te stimuleren voor atletiek wedstrijden.

Daarom doet ASV dit jaar wederom mee aan de Rabobank-actie “Hart voor de Achterhoek”. Vanaf 5 t/m 19 september is het mogelijk om op ons initiatief “atletiek clinics voor de jeugd” te stemmen via de website van de Rabobank. Klik hier voor de actiepagina

Ben je lid van de Rabobank? Stem dan op het initiatief van ASV en maak deze clinics voor de atletiekjeugd mogelijk.
Geen lid van de Rabobank en wel klant? Meld je dan aan als lid (zijn geen kosten aan verbonden) en stem op ASV.

Kom in actie en steun onze club!
Ken jij mensen die lid zijn van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen tussen 5 en 19 september hun stem op onze club uitbrengen.
Dus kom in actie en vraag hen op ons te stemmen.

Hart voor de Achterhoek: € 400.000,- voor verenigingen en stichtingen
Via Hart voor de Achterhoek stelt Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek een bedrag van € 400.000,- ter beschikking aan lokale verenigingen en stichtingen die bij hen bankieren.
De leden van de bank mogen vijf stemmen uitbrengen op verenigingen en stichtingen. Leden kunnen maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging uitbrengen. Iedere stem is dus geld waard.
Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe meer geld er verdiend wordt. Op de website www.rabobank.nl/noa vind je alle informatie over Hart voor de Achterhoek.
Wil je de actie op sociale media promoten? Gebruik dan #HartvoordeAchterhoek en @RabobankNOA

Onze website maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van de bezoekers statistieken. Meer informatie over het hoe en waarom van deze Cookies is beschikbaar in onze privacyverklaring. privacyverklaring Accepteren