Aanbod opleidingen:
 
BAT 3
Bij voldoende belangstelling wil atletiekvereniging SISU uit Almelo een opleiding
Basis  Baan Atletiek 3 verzorgen.
 
De opleiding Basis Baanatletiektrainer 3 is een opleiding van 7 workshops met aanvullende opdrachten die in de eigen trainerspraktijk worden uitgevoerd. De opleiding heeft tot doel zelfstandige trainers op te leiden. De nadruk van de opleiding ligt op het training geven en het coachen van atleten. De opleiding is bedoeld voor trainers met atletiekervaring die zelfstandig op een verantwoorde wijze een groep atleten (pupillen, junioren of senioren) training willen geven en/of door willen stromen naar de opleiding Prestatie Baanatletiektrainer 4 om met prestatiegerichte atleten aan de slag te gaan.
 
 
Basis looptrainer 3
 
Bij MPM Hengelo (O) start 30 november een opleiding basis looptrainer 3.
 
De opleiding Basis Looptrainer 3 is een opleiding van 6 workshops met aanvullende opdrachten die in de eigen trainerspraktijk worden uitgevoerd. De opleiding heeft tot doel zelfstandige trainers op te leiden. De nadruk van de opleiding ligt op het training geven van atleten. De opleiding is bedoeld voor trainers met loopervaring die zelfstandig op een verantwoorde wijze een groep atleten (junioren of senioren) training willen geven en/of door willen stromen naar de opleiding Prestatie Looptrainer 4 om met prestatiegerichte atleten aan de slag te gaan.
Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je het diploma Basis Looptrainer 3 van de Atletiekunie.
 
Leden die belangstelling heb in bovenstaande opleiding of meer informatie willen kunnen mailen naar secretariaat@asveibergen.nl.
Onkosten zijn voor ASV.
 
Meer informatie over deze opleidingen is te vinden op WWW.Atletiekunie.nl/opleidingen.
 
Met vriendelijke groet, Bestuur ASV
 

Onze website maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van de bezoekers statistieken. Meer informatie over het hoe en waarom van deze Cookies is beschikbaar in onze privacyverklaring. privacyverklaring Accepteren