Hallo loopvrienden,
 
Mijn naam is Johan Onstein, 54 jaar. Ik loop op de maandagavonden in de loopgroep van Bert Vogel. Een hele gezellige loopgroep. Daarnaast probeer ik nog twee keer per week een duurloopje te doen, gemiddeld loop ik dan tussen de 10 en 13 kilometer per keer. Tijdens deze duurloopjes probeer ik diverse klimmetjes op te nemen.

Waarom al deze informatie zul je denken!
Al deze trainingen doe ik om, eerst in april weer een poging te doen om in Enschede de halve marathon te lopen.
Maar waar het om gaat is, ik ga op 4 juni 2020 samen met 7 collega’s Alpe d’HuZes lopen om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF. Mijn streven is om 1 keer hardlopend en 1 keer wandelend de berg op te gaan. 21 bochten, gemiddelde stijging 7,9 % en totaal bijna 14 kilometer bergopwaarts. De organisatie verwacht van iedere deelnemer dat zij hun uiterste best doen om € 2500,00 per persoon sponsorgeld binnen te halen. Geld dat 100 % ten goede komt aan het KWF.

Hierbij doe ik een oproep aan jullie allemaal om mij, maar eigenlijk dus het KWF te sponsoren.
Ken je andere mensen, of bedrijven die willen sponsoren dan graag dit bericht met ze delen.

Het is ook mogelijk om een actie op te zetten waarbij ik en mijn collega’s kunnen ondersteunen.
Iedere euro is welkom, iedere vorm van hulp is ook enorm belangrijk.

Alle informatie is te vinden op de site https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/JohanOnstein6978/alpe-dhuzes-2020.
Op deze pagina kun je tevens onze teampagina, Fysiek053 inzien.

Ik ben erg benieuwd wat we als ASV kunnen doen voor KWF.

Onze website maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van de bezoekers statistieken. Meer informatie over het hoe en waarom van deze Cookies is beschikbaar in onze privacyverklaring. privacyverklaring Accepteren