Gezond Bewegen in Groepsverband

Wat is Sportief Wandelen

Sportief Wandelen is een ideale activiteit voor iedereen die in groepsverband wil werken aan verbetering en in stand houden van fitheid, gezondheid en conditie. Tijdens de training worden er   onder de deskundige begeleiding wandel- en beweegoefeningen gedaan met  aandacht voor beweeg en -wandelhouding, beweeglijkheid van de gewrichten, balans, coördinatie, kracht en het opbouwen  van het uithoudingsvermogen.

Sportief Wandelen wordt aanbevolen door tal van specialisten en heeft daarbij als revalidatiemiddel een zeer positief effect op mensen met chronische lichamelijke of psychische klachten, zoals hartklachten, reumatische aandoeningen, astmatische klachten, diabetes, overgewicht en depressiviteit. Het levert dus veel op!

Het trainen met elkaar is gezellig en is een extra stimulans om je op weg te helpen naar een betere conditie.

Tien redenen om te beginnen met Sportief Wandelen
  1. u verbetert uw fitheid
  2. u kunt het zelf overal doen
  3. u hebt slechts goede schoenen nodig
  4. wandelen in een groep is gezellig
  5. u wandelt op eigen niveau
  6. de kans op blessures is minimaal
  7. u krijgt persoonlijke begeleiding
  8. ook bij gezondheidsklachten is Sportief Wandelen mogelijk
  9. u bent lekker buiten bezig
  10. het geeft veel voldoening
Mee doen

De training start en eindigt bij ASV Eibergen op sportpark de Bijenkamp, Rietmolenseweg 5f. Er wordt getraind op de atletiekbaan en in de omgeving van sportpark de Bijenkamp.
De training sportief-wandelen start elke donderdag van 9:00 – 10:00 uur. Na de training bestaat de mogelijkheid om gezamenlijk koffie te drinken in de kantine van ASV Eibergen.
U kunt zonder verdere verplichtingen 4 keer gratis mee trainen om te kijken of de wandelsport iets voor u is.

Atletiekunie en KWBN Contributie

Het lidmaatschap van ASV Eibergen bedraagt € 12,50 per maand en € 17,20 per jaar aan bondscontributie. (Koninklijke Wandel Bond Nederland en de Atletiekunie).
Hiervoor kunt u zo vaak als u wilt deelnemen aan trainingen en gebruik maken van de kleedruimten, douches en de verlichte atletiekbaan van ASV Eibergen.
 

Voor informatie over het sportief wandelen kunt u contact opnemen met Lian Acda.
Telefoon: 06-22012408
Email: Klik hier voor het contact formulier
Onze website maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van de bezoekers statistieken. Meer informatie over het hoe en waarom van deze Cookies is beschikbaar in onze privacyverklaring. privacyverklaring Accepteren