Lidmaatschap


Inschrijven

Lid worden van ASV Eibergen, dat kan! Ben jij na de aangeboden proeftrainingen, het bezoeken van onze website of een activiteit georganiseerd door ASV enthousiast geworden voor de atletiek, schrijf je dan zo spoedig mogelijk in als lid!

​Nog geen lid, maar twijfel je of atletiek, hardlopen of sportief wandelen iets voor jou is?
Kom dan eens langs op één van de trainingen! Zo kan je, zonder verdere verplichtingen, 4 keer gratis mee trainen om te kijken of de sport atletiek iets voor je is!

Inschrijven is heel eenvoudig, en kan digitaal.
Inschrijven

Mocht je nog vragen hebben omtrent het lidmaatschap van ASV, neem dan gerust contact op met onze ledenadministratie. Ook voor wijzigingen in de lidmaatschapsvorm of een adreswijziging kan je direct doorgeven aan onze ledenadministratie via het contactformulier op onze website of stuur een mail naar ledenadministratie@asveibergen.nl.

Afmelden

Mocht u om welke reden dan ook uw lidmaatschap van onze vereniging willen opzeggen, dan kan dit geheel digitaal met het volgende formulier. Afmelding dient in eerste instantie bij de ledenadministratie te gebeuren en vervolgens ook bij uw trainer. 

Afmelden


Reglement rond contributie, incasso's & afmeldingen

KNAU Contributie en Wedstrijdlicenties

Vanaf 2022 worden de KNAU contributie en wedstrijdlicenties  gelijk met de clubcontributie voor het eerste kwartaal in de week van 15 februari (week) 6 geïncasseerd. 
- Nieuwe leden betalen bij ingang van hun lidmaatschap direct de volledige Bondscontributie en eventuele wedstrijdlicentie voor het lopende jaar.
- Er is géén restitutie mogelijk omdat we deze bedragen rechtstreeks afdragen aan de bond.

Lidmaatschap:

Iedereen kan op elk gewenst moment lid worden; zo nodig na (max) 4 ‘proeftrainingen’.

Contributie:

De contributie gaat vervolgens in op de 1e van de volgende maand en afhankelijk van het moment in een kwartaal wordt 1/3 – 2/3 of het gehele kwartaalbedrag geïncasseerd. Daarna wordt telkens rond de vijftiende  van  de middelste maand van het nieuwe kwartaal geïncasseerd.

( 15-02/ 15-04/ 15-08/ 15-10 )

Vanwege de vele administratieve  handelingen wordt eenmaal geïncasseerde kwartaalcontributie niet gerestitueerd.
De opzegtermijn blijft ongewijzigd op één maand.  (dus tot één maand voor het verstrijken van een kwartaal opzeggen houdt in dat het volgende kwartaal niet wordt geïncasseerd)

Powered by FOYS